Cea mai complexa aplicatie software in limba romana pentru topografie | Facilitati multiple si meniuri usor de folosit | Automatizarea si simplificarea procedurilor de lucru | Rapiditate in intocmirea lucrarilor, proiectelor, anexelor grafice si textuale.

TopoGraph 8.0

Complex. Rapid. Intuitiv. Updateuri regulate. Peste 60 comenzi

TopoGraph este singura solutie CAD completa cu interfata in limba romana si la standarde de proiectare romanesti, care iti rezolva cu succes provocarile legate de prelucrarea datelor culese pe teren, un program pentru calcul suprafata teren, realizarea de rapoarte rapide, modele digitale de teren, produse grafice pentru topografie inginereasca, cadastru sporadic si cadastru sistematic.

Care sunt caracteristicile principale din aplicatia TopoGraph?

Cadastru conform Ordinului 700
Cadastru conform Ordinului 700
 Submeniul Cadastru… include instrumente pentru crearea rapida si precisa a tuturor pieselor scrise si desenate din componenta documentatiilor cadastrale (anexe grafice si textuale) conform Ordinului 700.
Cadastru Sistematic
Cadastru Sistematic
 Submeniul Cadastru… include secțiunea Cadastru General ce permite generarea tuturor livrabilelor (piese scrise, piese desenate și fișiere CGXML) direct din desenul .dwg conform specificațiilor tehnice prevăzute de Programul National de Cadastru și Carte Funciară.
Interfață ușor accesibilă
Interfață ușor accesibilă
 TopoGraph8.0 dispune de o interfață grafică familiară și extrem de accesibilă, fiind disponibil un meniu pull-down, o interfață grafică de tip ribbon și 12 bare de instrumente (toolbars).
Import coordonate
Import Coordonate
 Importul coordonatelor topografice stocate in fisiere ASCII cu extensia xyz sau txt si distributia informatiei topografice pe layere personalizate (puncte, numere, cote, coduri, note-text);
Simboluri pentru semne conventionale
Simboluri pentru semne
 Simboluri pentru semne conventionale si rutiere, inserare legenda plan, distribuire simboluri pe layere, disponibilitate linii topografice personalizate;
Proiectare ax longitudinal
Proiectare ax longitudinal
 Proiectarea axului longitudinal al cailor de comunicatie, calculul liniilor de ruptura produse in teren prin tranzitia profilului transversal al unui drum proiectat de-a lungul axului longitudinal, proiectarea platformelor orizontale etc.
Caroiaj rectangular
Caroiaj rectangular
 Realizarea de caroiaj rectangular si poligonal in campul planului topografic, in functie de scara planului
Calcule topografice
Calcule topografice
 Calcule topografice uzuale cum sunt: retrointersectia, intersectia inainte, calcul orientari, formular de calcul al coordonatelor topografice in baza elementelor masurate in teren, transcalculul coordonatelor din Stereo 70 in WGS 84 si invers
Calcul volume stocuri
Calcul volume stocuri
 Calculul volumelor stocurilor si excavatiilor prin introducerea cotei planului de referinta si/sau determinarea volumului dintre doua suprafete
Seturi complexe de instrumente
Seturi complexe de instrumente
 Seturi complexe de instrumente necesare gestionarii punctelor si parcelelor
Modele teren 3D
Modele teren 3D
 Realizarea de modele digitale de teren (TIN) prin puncte topografice si 3Dpoly (breaklines), construirea de modele gridate ale terenurilor, calculul si afisarea curbelor de nivel, instrumente de gestiune a poliliniilor tridimensionale (breaklines)
Modele teren 3D
Alege platforma dorita
 Alegeți platforma dorita : TopoGraph are nevoie fie de AutoCAD Full Engine, fie de BricsCAD ca platformă pentru a funcționa. Dacă nu aveți instalata una dintre aceste platforme, puteți descărca o versiune de încercare a fiecăruia dintre ele apasand pe urmatoarele: BricsCAD, AutoCAD
Profile topo longitudinale
Profile topo longitudinale
 Construirea de profile topografice longitudinale, transversale simple, transversale multiple pentru proiectarea si/sau reabilitarea cailor de comunicatie, profile pentru canalizare
Utilitar Google Earth
Utilitar Google Earth
 Utilitarul Google Earth integrat în TopoGraph conține 4 comenzi care permit inserarea de puncte topografice cu elevații Google Earth, crearea de modele TIN din entități grafice 2D, crearea modelelor de teren și a curbelor de nivel în interiorul unor polilinii închise, afișarea imobilelor din cadastru sistematic și a informațiilor specifice acestora în Google Earth.
Instrumente polilinii 3D
Instrumente polilinii 3D
 Submeniul Polilinii 3D include un număr de 15 comenzi necesare gestionării poliliniilor 3D (breaklines) necesare pentru crearea și editarea modelelor digitale de teren (TIN), a căilor de comunicație, platformelor orizontale.

Un produs care isi merita banii

Un produs, indiferent că vorbim despre o aplicatie software sau de hardware ce rezolvă o problemă punctuală, trebuie privit ca un angajat, adică trebuie să facă treabă si să merite banii investiti pentru a i se justifica prezenta în companie. Asadar, odata cu utilizarea Topograph, primesti produsul de care ai nevoie pentru a-ti pastra avantajul competitional.


  Siguranta ca investitia in achizitionarea Topograph va fi amortizata urgent, in maxim 2 lucrari

  Siguranta, corectitudinea si buna gestionare a bazei de date, eliminand 100% posibilitatea erorilor umane care pot interveni prin folosirea mijloacelor conventionale.

  Se pot face adaptari sau comenzi personalizare pentru aplicatie, in cazul in care un client doreste ca la o comanda/functie sa arate altfel rezultatul.

  Este continuu updatata conform ultimelor cerinte ale institutiilor statului si beneficiezi de suport excelent dupa achizitionare.

   
Posibilitatea de a utiliza aplicatia la birou, acasa si in timpul calatoriilor/concediilor, avand continuitate in desfasurarea proiectelor fara a fi legat de o singura statie de lucru.

  Nu este cea mai veche aplicatie din domeniu, insa este cu siguranta cea mai intretinuta si de care ne ocupam permanent, cautand sa acopere necesitatile tuturor persoanelor/firmelor care activeaza in industria topografiei si cadastrului, insa si altor industrii conexe care au codul CAEN 7112.

  Acces la update-uri si actualizari legislative periodice si continue, aplicatia fiind realizata pe baza nevoilor reale ale specialistilor si feedback-ului lor, acestea fiind GRATUITE si se trimit automat pe email catre fiecare client in momentul unei revizii noi.

  Facilitati multiple si meniuri usor de folosit, automatizarea si simplificarea procedurilor de lucru, rapiditate in intocmirea lucrarilor, proiectelor, anexelor grafice si textuale.

  Reducerea considerabila a timpului de finalizare si predare a lucrarilor si proiectelor.

Tarife TopoGraph si upgrade

TopoGraph 7.0
Licenta Pe Viata

440 EUR + TVA

Topografie inginereasca
si Cadastru Ordinul 700
 COMANDA
TopoGraph 8.0
Licenta Pe Viata

640 EUR + TVA

Topografie inginereasca, Cadastru Ordinul
700 si Cadastru sistematic
 COMANDA
Upgrade de la CADGen 2.0 la Topograph 8.0
cu mentinere cheie USB

330 EUR + TVA

UPGRADE
 COMANDA
Upgrade de la CADGen 3.0 la Topograph 8.0
cu mentinere cheie USB

280 EUR + TVA

UPGRADE
 COMANDA
Upgrade de la Topograph 7.1 la Topograph 8.0
cu mentinere cheie USB

50 EUR + TVA

UPGRADE
 COMANDA
Upgrade de la Topograph 7.0 la Topograph 8.0
cu preschimbare cheie USB

280 EUR + TVA

UPGRADE
 COMANDA
Capturi de ecran din aplicatie
Tutoriale video

Versiunea trial timp de 30 zile gratuita pentru tine!

Nota: Aplicatia are nevoie fie de AutoCAD (Full Engine, 2002 - 2021), fie de BricsCAD Pro (v12 - v21) ca platformă CAD pentru a funcționa. Dacă nu aveți instalata una dintre aceste platforme, puteți descărca o versiune de încercare a fiecăruia dintre ele apasand pe urmatoarele: BricsCAD, AutoCAD