Incepeți să lucrați mai eficient - Licente Perpetue - Aplicatii CAD

Aplicatiile TopoGraph si CADGen se livreaza impreuna cu o cheie de protectie hardware (USB) care poate fi interschimbabila pe oricate calculatoare/laptopuri, avand libertate de lucru atat la birou cat si acasa. BricsCAD se foloseste cu un cod electronic unic de activare si poate fi instalat atat pe calculatorul de la birou cat si pe laptopul de acasa. Cu timpul economisit folosind aplicatiile noastre, se pot considera produse auto-amortizabile, care se platesc singure si rapid.

Sprijinim dezvoltarea economiei prin sustinerea noilor intreprinzatori! Pentru firme nou infiintate: daca tocmai ti-ai infiintat afacerea ta si vrei sa implementezi un soft de topografie sau cadastru, iti oferim o *reducere de 10% din valoarea licentelor pentru aplicatiile TopoGraph sau CADGen. (* Oferta se adreseaza firmelor infiintate de cel mult 6 luni. Reducerea se aplica preturilor de lista si nu se cumuleaza cu alte oferte active)

Topograph 10 mentenanta (include CADGen 3.0)  i
850 € + TVA *
Topograph 9.0 mentenanta  i
600   + TVA *
Upgrade de la Topograph 9.0 la Topograph 10 (cu preschimbare cheie USB)
550 € + TVA *
Upgrade de la Topograph 8.0 la Topograph 10
250 € + TVA *
Upgrade de la Topograph 7.0 la Topograph 9.0
250 € + TVA *
Upgrade de la Topograph 7.1 (sau mai vechi) la Topograph 10
500 € + TVA *
Mentenanta anuala pentru Topograph 9.0 sau Topograph 10
50 € + TVA *
* Preturile sunt valabile doar la achizitia unei singure licente (o cheie USB inclusa)
CADGen 3.0 mentenanta

500 € + TVA *
Upgrade de la CADGen 2.0 la CADGen 3.0
350 € + TVA *
Upgrade de la CADGen 1.0 la CADGen 3.0
450 € + TVA *
Upgrade de la CADGen 2.0 la Topograph 10
750 € + TVA *
Upgrade de la CADGen 3.0 la Topograph 10
675 € + TVA *
Mentenanta anuala pentru CADGen 3.0
50 € + TVA *
* Preturile sunt valabile doar la achizitia unei singure licente (o cheie USB inclusa)
v24
BricsCAD v24 Pro
1518 € + TVA
BricsCAD v24 Lite
708 € + TVA
BricsCAD v24 Ultimate
2520 € + TVA
BricsCAD v24 BIM
2268 € + TVA
BricsCAD v24 Mechanical
2136 € + TVA

Upgrade-ul de la Topograph7.0 sau mai vechi la Topograph9.0 cu mentenanță  vă permite realizarea anexelor grafice și textuale necesare documentațiilor cadastrale pentru cadastrul sporadic (PAD, Plan-releveu UI, tabel de mișcare parcelară, carnet de teren prin metode clasice, schițe de reperaj, proiect cadastral, anexe textuale în format .xls și .doc în funcție de tipul de documentație cadastrală etc.) în conformitate cu prevederile noului Ordin nr. 600 / 2023.

În plus, veți beneficia gratuit, pentru o perioadă de un an de la data achiziției, de toate update-urile versiunii achiziționate.


Upgrade-ul de la Topograph8.0 sau mai vechi la Topograph10.0 cu mentenanță  vă permite realizarea anexelor grafice și textuale necesare documentațiilor cadastrale pentru cadastrul sporadic (PAD, Plan-releveu UI, tabel de mișcare parcelară, carnet de teren prin metode clasice, schițe de reperaj, proiect cadastral, și anexe textuale în format .xls și .doc în funcție de tipul de documentație cadastrală etc.) și conține adaptarea anexelor grafice și textuale din componența documentațiilor cadastrale, în conformitate cu prevederile ordinului 600/2023. Totodată veți putea realiza și lucrări de cadastru sistematic – generarea livrabilelor necesare acestor lucrări (fișele de date ale imobilelor, registrele cadastrale, opisul alfabetic, fișiere cgxml) direct din desenul .dwg aferent sectorului cadastral (direct din mediul CAD)

În plus, veți beneficia gratuit, pentru o perioadă de un an de la data achiziției, de toate update-urile versiunii achiziționate.


Upgrade de la Cadgen1.0 la Cadgen3.0 cu mentenanță vă permite folosirea instrumentelor grafice pentru realizarea desenului (scară plan, dimensiune format, caroiaj, etc.), inserarea unei legende plangenerarea automată a structurii de layeregenerarea unui raport parcelar și raport CF, crearea unui fișier csv persoanecompararea geometriei imobilelor, adnotări pe planșaverificarea topologiei (inclusiv pentru imobilele fără date asociate)posibilitatea introducerii de contestații, etc.

De asemenea, Cadgen3.0 vă permite folosirea Listei de comenzi suplimentare pentru importul și/sau exportul datelor de proprietate sau posesie introduse într-un sector cadastral (desen .dwg), localizarea imobilelor după numeroase criterii, exportul unui fișier .csv al actelor de proprietate sau posesie dintr-un sector cadastral, reținerea numărului de tarla la introducerea datelor unei parcele, reținerea tipului de înscriere, a tipului de drept și a modului de dobândire pentru utilizarea ulterioară la o nouă înscriere în partea a 2-a a cărții funciare, generarea fișelor de date ale imobilelor atât în format vedere (implicit), cât și portret, etc.

În plus, veți beneficia gratuit, pentru o perioadă de un an de la data achiziției, de toate update-urile versiunii achiziționate.


Upgrade de la Cadgen2.0 la Cadgen3.0 mentenanță – va permite folosirea Listei de comenzi suplimentare pentru importul și/sau exportul datelor de proprietate sau posesie introduse într-un sector cadastral (desen dwg), localizarea imobilelor după numeroase criterii, exportul unui fișier .csv al actelor de proprietate sau posesie dintr-un sector cadastral, reținerea numărului de tarla la introducerea datelor unei parcele, reținerea tipului de înscriere, a tipului de drept și a modului de dobândire pentru utilizarea ulterioară la o nouă înscriere în partea a 2-a a cărții funciare, generarea fișelor de date ale imobilelor atât în format vedere (implicit), cât și portret, etc.


În plus, veți beneficia gratuit, pentru o perioadă de un an de la data achiziției, de toate update-urile versiunii achizitionate.


Explicarea licențelor TOPOCOM

Iată mai jos ce trebuie să știți despre licențele noastre, pe baza întrebărilor cel mai des întâlnite.

Cât este valabilă o licență TopoGraph sau CADGen?

Licența dvs. este valabilă nelimitat (perpetuă) de la data achiziționării acesteia. Suplimentar, la achiziția unei licențe noi sau a unui upgrade, veți putea descărca, instala și utiliza toate update-urile realizate și puse la dispoziție de TOPOCOM SRL, pentru o perioadă de un an de la data achiziției.

Ce este mentenața anuală?

Mentenanța anuală oferă posesorilor de licență, dreptul de a avea acces cu titlu gratuit timp de un an de la data achiziției, la toate actualizările (update-urile) realizate de TOPOCOM SRL. Actualizările includ comenzi noi, modificări ale unor comenzi existente, eliminări de erori sau eventuale actualizări legislative. La expirarea perioadei de mentenanță, veți putea opta pentru achiziția unei noi mentenanțe anuale, sau menținerea în regim permanent a ultimei versiuni instalate. În cazul apariției unor versiuni noi, posesorii de licențe aflați în perioada de mentenanță vor avea acces cu titlu gratuit la o versiune nouă de tip upgrade.

Ce se întâmplă dacă nu folosesc ultima versiune a aplicației TopoGraph sau CADGen?

Dacă nu doriți să vă reînnoiți licența la ultima versiune, puteți continua să utilizați versiunea aplicației pe care o aveți, atât timp cât doriți, dar nu veți mai putea primi alte actualizări. Dacă decideți totuși că doriți să vă aduceți aplicația la ultima versiune disponibilă, sunteți bineveniți în orice moment pentru upgrade.

Este posibil să încerc TopoGraph sau CADGen înainte să il achiziționez?

Desigur, chiar încurajăm testarea aplicațiilor noastre înainte de achiziție. Puteți testa gratuit timp de 30 zile TOATE capabilitățile și funcțiile aplicațiilor pe o lucrare (.dwg) prestabilită.

Există updateuri ale aplicațiilor și cum le pot face?

TopoGraph și CADGen sunt continuu întreținute și îmbunătățite prin updateuri regulate iar aceastea pot fi găsite în meniul UPDATE-URI de pe site. Pentru licențele aflate în perioada de mentenanță, update-urile sunt gratuite și nu aveți nevoie de o nouă cheie de licentă. De asemenea puteți verifica dacă sunteți la zi cu aplicația mergând în meniul aplicației și alegând ultima functie, Despre TopoGraph / Despre CADGen. Upgrade-ul de la o versiune mai veche fără mentenanță la o versiune nouă cu mentenanță este contracost și, după achiziția upgrade-ului, vor fi livrate alte credențiale pentru utilizarea aplicației și va fi emis un nou certificat de licență.