Incepeți să lucrați mai eficient - Licente Perpetue - Aplicatii CAD

Aplicatiile TopoGraph si CADGen se livreaza impreuna cu o cheie de protectie hardware (USB) care poate fi interschimbabila pe oricate calculatoare/laptopuri, avand libertate de lucru atat la birou cat si acasa. BricsCAD se foloseste cu un cod electronic unic de activare si poate fi instalat atat pe calculatorul de la birou cat si pe laptopul de acasa. Cu timpul economisit folosind aplicatiile noastre, se pot considera produse auto-amortizabile, care se platesc singure si rapid.

Sprijinim dezvoltarea economiei prin sustinerea noilor intreprinzatori! Pentru firme nou infiintate: daca tocmai ti-ai infiintat afacerea ta si vrei sa implementezi un soft de topografie sau cadastru, iti oferim o *reducere de 10% din valoarea licentelor pentru aplicatiile TopoGraph sau CADGen. (* Oferta se adreseaza firmelor infiintate de cel mult 6 luni. Reducerea se aplica preturilor de lista si nu se cumuleaza cu alte oferte active)

8.0
Topograph 8.0 (include CADGen 3.0)
690 € + TVA
Topograph 7.0
480 € + TVA
Topograph Easy 8.0 i
620 € + TVA
Topograph Easy 7.0 i
430 € + TVA
Upgrade de la Topograph 7.1 la Topograph 8.0
150 € + TVA
Upgrade de la Topograph 7.0 la Topograph 8.0 cu preschimbare cheie HASP
330 € + TVA
Upgrade de la Topograph 6.0 (sau mai vechi) la Topograph 8.0 - cu preschimbare cheie HASP
380 € + TVA
Upgrade de la Topograph 6.0 (sau mai vechi) la Topograph 7.0
310 € + TVA
3.0
CADGen 3.0

430 € + TVA
CADGen Easy 3.0 i
390 € + TVA
Upgrade de la CADGen 2.0 la CADGen 3.0
140 € + TVA
Upgrade de la CADGen 1.0 la CADGen 3.0
210 € + TVA
Upgrade de la CADGen 2.0 la Topograph 8.0
400 € + TVA
Upgrade de la CADGen 3.0 la Topograph 8.0
360 € + TVA
   v22
BricsCAD v22 Pro
1150 € + TVA
BricsCAD v22 Pro + Topograph 7.0
1630 € + TVA
BricsCAD v22 Pro + Topograph 8.0
1840 € + TVA
BricsCAD v22 Pro + CADGen 3.0
1580 € + TVA
BricsCAD v22 Lite
590 € + TVA
BricsCAD v22 Ultimate
2100 € + TVA
BricsCAD BIM v22
1890 € + TVA
BricsCAD Mechanical v22
1780 € + TVA


Upgrade-ul de la Topograph6.0 sau mai vechi la Topograph7.0  va permite realizarea anexelor grafice si textuale necesare documentatiilor cadastrale - pentru cadastrul sporadic general (PAD, Plan-releveu UI, tabel de miscare parcelara, carnet de teren prin metode clasice, schite de reperaj, proiect cadastral, fisier CP si anexe textuale in format .xls in functie de tipul de documentatie cadastrala etc.) in conformitate cu prevederile Ordinului nr. 700 actualizat.

In plus, veti beneficia gratuit de toate update-urile versiunii achizitionate.


Upgrade-ul de la Topograph6.0 sau mai vechi la Topograph8.0   va permite realizarea anexelor grafice si textuale necesare documentatiilor cadastrale – pentru cadastrul sporadic general (PAD, Plan-releveu UI, tabel de miscare parcelara, carnet de teren prin metode clasice, schite de reperaj, proiect cadastral, fisier CP si anexe textuale in format .xls in functie de tipul de documentatie cadastrala etc.) in conformitate cu prevederile Ordinului nr. 700 actualizat. Totodata veti putea realiza si lucrari de cadastru sistematic –  generarea livrabilelor necesare acestor lucrari (fise de date ale imobilelor, registre cadastrale, opis alfabetic, fisiere cgxml) direct din desenul .dwg aferent sectorului cadastral (direct din mediul CAD)

In plus, veti beneficia gratuit de toate update-urile versiunii achizitionate.


Upgrade de la Cadgen1.0 la Cadgen3.0  va permite folosirea instrumentelor grafice pentru realizarea desenului (scara, dimensiune format, caroiaj, etc.), inserarea unei legende plancrearea automata a structurii de layeregenerarea unui raport parcelar si raport CF, crearea unui fisier csv persoanecompararea geometriei imobilelor, adnotari pe plansaverificarea topologiei (inclusiv pentru imobilele fara date asociate)posibilitatea introducerii de contestatii, etc.

De asemenea Cadgen3.0 va permite folosirea Listei de comenzi suplimentare pentru importul si/sau exportul datelor de proprietate sau posesie introduse într-un sector cadastral (desen dwg), cautarea rapida a unui act de proprietate/sau posesie, crearea unui fisier csv al actelor de proprietate sau posesie dintr-un sector cadastral, retinerea numărului de tarla la introducerea datelor unei parcele, retinerea tipului de inscriere, a tipului de drept si a modului de dobândire pentru utilizarea ulterioară la o nouă inscriere in partea a 2-a a cartii funciare, localizarea unui imobil in plan dupa un nou criteriu de localizare a imobilelor: categoria de folosinta, generarea fiselor de date ale imobilelor atat in format vedere (implicit), cat si portret, etc.

 In plus, veti beneficia gratuit de toate update-urile versiunii achizitionate.


Upgrade de la Cadgen2.0 la Cadgen3.0 – va permite folosirea Listei de comenzi suplimentare pentru importul si/sau exportul datelor de proprietate sau posesie introduse într-un sector cadastral (desen dwg), cautarea rapida a unui act de proprietate/sau posesie, crearea unui fisier csv al actelor de proprietate sau posesie dintr-un sector cadastral, retinerea numărului de tarla la introducerea datelor unei parcele, retinerea tipului de inscriere, a tipului de drept si a modului de dobândire pentru utilizarea ulterioară la o nouă inscriere in partea a 2-a a cartii funciare, localizarea unui imobil in plan dupa un nou criteriu de localizare a imobilelor: categoria de folosinta, generarea fiselor de date ale imobilelor atat in format vedere (implicit), cat si portret, etc.

In plus, veti beneficia gratuit de toate update-urile versiunii achizitionate.


Explicarea licentelor TOPOCOM

Iata mai jos ce trebuie sa stiti despre licentele noastre, pe baza intrebarilor cel mai des intalnite

Cât este valabila o licenta TopoGraph sau CADGen?

Licenta dvs. este valabila nelimitat (perpetua) de la data achizitionarii acesteia. De exemplu, daca achizitionati versiunea TopoGraph 7.1, veti primi actualizari regulate pana la lansarea unei noi versiuni ( 8.0 ). Pentru a primi actualizari dupa o noua versiune, va trebui sa apelati la upgrade, fara a trebui sa schimbati cheia de protectie.


Ce se întâmpla daca nu folosesc ultima versiune a aplicatiei TopoGraph sau CADGen?

Daca nu doriti sa va reînnoiti licenta la ultima versiune, puteti continua sa utilizati versiunea aplicatiei pe care o aveti, atât timp cât doriti, dar nu veti mai putea primi alte actualizari. Daca decideti totusi ca doriti sa va aduceti aplicatia la ultima versiune disponibila, sunteti bineveniti în orice moment pentru upgrade.


Este posibil sa incerc TopoGraph sau CADGen inainte sa il achitizionez?

Puteti testa gratuit timp de 30 zile TOATE capabilitatile si functiile aplicatiilor pe o lucrare prestabilita. 


Exista updateuri ale aplicatiilor si cum le pot face?

TopoGraph si CADGen sunt continuu intretinute si imbunatatite prin updateuri regulate iar aceastea pot fi gasite in meniul UPDATE-URI de pe site. Update-urile exceptand lansarile majore sunt gratuite si nu aveti nevoie de o noua cheie de licenta. De asemenea puteti verifica daca sunteti la zi cu aplicatia mergand in meniul aplicatiei si alegand Despre TopoGraph / Despre CADGen. Upgrade-ul la o versiune mai noua este contracost si veti avea nevoie de alt serial number.