Despre TOPOCOM S.R.L si Experienta Noastra

TOPOCOM este o companie 100% romaneasca si se afla pe piața romaneasca de software dedicata ingineriei civile, proiectarii, topografiei, cadastrului și altor servicii conexe de peste 15 de ani, activitatea concentrandu-se pe crearea si dezvoltarea de aplicatii si solutii IT menite sa usureze munca profesionistilor din domeniile recent mentionate.

Înființarea companiei noastre a coincis cu apariția sistemelor CAD moderne în Romania, iar TOPOCOM a jucat un rol semnificativ in distributia acestora. Reprezentând Bricsys în Romania, am identificat posibilitatea de a oferi o alternativa mult mai ieftina celor care folosesc produsele Autocad pe piața internă și de asemenea am completat oferta CAD cu aplicații de inginerie civilă auto-dezvoltate. 

In 2012 am lansat aplicatia CAD TopoGraph, gandita si realizata 100% de catre dnul inginer Nicolae Manda din dorinta de a acoperi toate nevoile din activitatea unui topograf din Romania in ceea ce priveste fluxul de lucru de la culegerea datelor de pe teren si pana la predarea finala a unei lucrari. Avand experienta in spate a tinut cont de toate problemele care exista sau pot interveni in aceste procese si a alcatuit proceduri, algoritmi si functii de simplificare si optimizare a timpului de executie a lucrarilor efectuate de catre topografi si ingineri. 

Portofoliul nostru a fost extins cu o noua aplicatie separata, in 2017, când am realizat si introdus pe piata din Romania aplicatia CADGen, dedicata exclusiv lucrarilor de cadastru general, venind in contextul in care in tara noastra se incepeau lucrarile de inregistrare sistematica si programul national de cadastru si carte funciara.

De-a lungul activității noastre, noi toti de la TOPOCOM, am încercat să îndeplinim cele mai înalte așteptări de calitate posibile si am lansat update-uri periodice care au imbunatatit major toate aplicatiile noastre. Managementul calității este un domeniu prioritar, pe care clienții noștri îl așteaptă și de la noi. Întreținem și audităm în mod continuu sistemul nostru de programare si imbunatatire al aplicatiilor realizate de catre noi.