Noutati topocom

Prezentare BricsCAD® Mechanical V20

BricsCAD® Mechanical V20 oferă fluxuri de lucru noi și extinse pentru modelare directă parametrică 3D, asamblare și proiectare de planșe metalice. Ca parte din suita BricsCAD® Ultimate, oferă mai mult decât ”doar” unelte MCAD. BricsCAD® Mechanical V20 oferă o legătură foarte bună între MCAD și BIM, facilitând designul și detalierea produselor de construcție fabricate. Nici un alt produs CAD – bazat pe DWG sau nu – poate promite asta.

Panoul BOM și vizualizările Explode

Pentru a grăbi amplasarea notei de materiale sau BOM (Bills of Materials), panoul interactiv BOM te ajută să creezi și formatezi tabelele BOM mai rapid și mai cu acuratețe. Având o îmbunătățire semnificativă în V20, randamentul puternic al Vizualizării Explodate din BricsCAD® Mechanical V20 creează vizualizări dezasamblate pe mai multe axe cu linii de urmărire generate automat. Și bineînțeles, etichetarea automată leagă vizualizările explodate cu tabelele BOM corespunzătoare.

Noi capacități parametrice

BricsCAD® Mechanical își avansează capacitățile parametrice cu constrângeri de geometrie, de traiectorie și o nouă caracteristică de suprimare parametrică. Aceste noi capacități, împreună cu animațiile multi-parametrice și cele care folosesc keyframe-uri, te ajută să vizualizezi design-urile tale mult mai repede ca înainte.

“Consider că BricsCAD® Mechanical V20 este un alt pas solid spre o soluție la scară largă pentru a proiecta produse mecanice în 3D, într-un mediu .dwg unificat. Cea mai bună parte este integrarea cu BricsCAD® BIM într-un produs BricsCAD® Ultimate – un flux de lucru care nu este comparabil cu nici un alt produs,”Dmitry Ushakov, CEO la Bricsys Technologies Rusia.

Generare rapidă de vizualizări de schițe de calitate

Noile unelte de desenare îți permit să creezi vizualizăride schițe de calitate de până la 10 ori mai rapid ca înainte. Acest lucru îți permite să creezi mai multe planșe cu multiple forme de amplasare, în timp real – în timp documentația-vizualizările de calitate se regenerează mai târziu. Margini și Tab-uri

În BricsCAD® Mechanical V20, vă oferim două tipuri noi de caracteristici pentru planșele metalice: margini și tab-uri, pentru a alinia și conecta componentele planșelor metalice rapid și corect. Ambele caracteristici sunt controlate parametric în V20.

Publicat in data de 04 Dec 2019 | Distribuie articolul pe: