Noutati topocom

Noile versiuni si preturi pentru BricsCAD V22

Noua versiune anuală a familiei de aplicații BricsCAD, v22, tocmai a fost lansată!

Mai jos puteti regasi noile preturi pentru aplicatiile BricsCAD precum si care sunt noutatile si imbunatatirile aduse fiecarei versiuni in parte iar de AICI puteti descarca versiunea Trial pentru testarea tuturor functiilor.

preturi bricscad topocom.PNG

Ce este nou in versiunea BricsCAD LITE v22

BricsCAD_Lite_V22_Promo_image.png

Ce este nou in versiunea BricsCAD Pro v22

BricsCAD_Pro_V22_Promo_image.png

Ce este nou in versiunea BricsCAD BIM v22

BricsCAD_BIM_V22_Promo_image.png

Ce este nou in versiunea BricsCAD Mechanical v22

BricsCAD_Mechanical_V22_Promo_image.png

Licențele software de tip subscripție/abonament

Problema cu licențele Autodesk nu este doar prețul, ci și faptul că nu mai poți folosi licențe mai vechi. Fluxul de lucru din cadrul firmelor care il folosesc este pus în dificultate și apar costuri suplimentare pentru a rezolva acest lucru, fiind un motiv important de luat în considerare dacă doriți să continuați cu programele curente sau dacă doriți să incercati un software nou si cu viziune diferita.

Cea mai mare problemă cu abonamentul Autodesk este că alegerea este limitată între abonament și... abonament! Cu alte cuvinte: sunteți blocat,legat și sunteți complet dependent de furnizor an de an. Unul dintre punctele forte ale BricsCAD este că are mai multe tipuri de licență, astfel încât să puteți alege oricand.

Tipurile de licențe software

Strict vorbind, o licență este un acord de utilizare. Tipurile de licență disponibile pentru BricsCAD v22 sunt:

Single/Volume” - licență standard, numită și „Node Locked”. O „licență perpetuă” – achiziționați dreptul de utilizare o singură dată și, atâta timp cât sistemul de operare acceptă/suporta programul CAD, puteți continua să îl utilizați pe termen nedefinit si nelimitat. De asemenea, puteți achiziționa actualizări/upgrade-uri separat.

All-in maintenance license”, achiziționați dreptul de utilizare „Single / Volume” PLUS actualizarea pentru următoarea versiune o singură dată, după care plătiți costuri anuale de actualizare. Acest lucru seamănă cu abonamentul, dar trebuie să concureze cu alte forme de licențiere și, prin urmare, este adesea o soluție eficientă din punct de vedere al costurilor.

Yearly subscription”, închiriați o versiune anuală. Acesta este similar cu modelul Autodesk, cu marea diferență că puteți alege oricând o versiune diferită. Deci nu esti blocat. Această opțiune este interesantă atunci când aveți nevoie temporar de licențe suplimentare pentru un proiect, de exemplu.

Network license”, numită și „Floating License”. Este o modalitate prin care programul poate fi instalat la liber pe toate computerele dintr-o retea, dar numărul total de utilizatori care folosesc BricsCAD în același timp este limitat. Un server de licență trebuie instalat în rețeaua respectivă.

Specials”, „Academic license” - se pot face acorduri individuale pentru diverse institutii educationale sau elevi/studenti care activeaza in cadrul acestora si doresc utilizarea aplicatiilor BricsCAD in scopuri strict educationale si nu comerciale. Sau, de exemplu, poate fi achiziționată o licenta „All-in maintenance” care este furnizată pentru mai multe chei de licență.

Produsele

Un profesionist care realizeaza zilnic schite sau face drafting 2D va trebui sa testeze daca versiunea „LITE” este o opțiune potrivită si viabila pentru activitatea sa. Un proiectant care activeaza in domeniul designului si ingineriei mecanice care realizeaza vizual zilnic diverse piese va dezvolta o preferință pentru versiunea BricsCAD Mechanical.

Este recomandabil să va informati mai detaliat atunci când alegeți unul dintre produsele Bricsys. Cu toate acestea, ulterior achizitiei, comutarea între versiuni (prin downgrade sau upgrade) este posibilă fără o pierdere completă a investiției.

În principiu, toate tipurile de licență sunt disponibile pentru produsele:

BricsCAD Lite v22 este alternativa pentru Autocad LT

BricsCAD Pro v22 este alternativa pentru Autocad Full Engine

BricsCAD BIM v22 este alternativa pentru Revit

BricsCAD Mechanical v22 este alternativa pentru Inventor sau SolidWorks

BricsCAD Ultimate v22

Licențierea de bază este „Single/Volume”, produsul complet cu o licență perpetuă.

Publicat in data de 28 Oct 2021 | Distribuie articolul pe: