Noutati topocom

Licențe CAD flexibile

Nu ar fi minunat dacă ai putea obține o licență CAD flexibilă care poate funcționa oriunde, pentru totdeauna? Cu BricsCAD poți! BricsCAD oferă licențe CAD flexibile care funcționează exact așa cum vă așteptați si doriti.

Licență fără probleme

Cu BricsCAD sunteți in avantaj. Credem că ar trebui să poți cumpăra software-ul și să-l folosești așa cum dorești. Nu vă percepem „condiții speciale”. Oferim licențe permanente, pe viață. Oferim licențe de rețea. Oferim și licențe de volum. Doriți să vă închiriați licențele CAD? Cu BricsCAD, puteți. Termenii și condițiile BricsCAD sunt clare și transparente.

Licențe fără control de frontieră

Licențe fără control de frontieră Licențele BricsCAD funcționează fără frontiere. In cazul in care calatoriti in scop de serviciu sau compania pentru care lucrati are birouri in diferite tari, atunci veți dori BricsCAD. Puteți utiliza licența dvs. BricsCAD oriunde în lume atât timp cât doriți. Nu solicităm contracte speciale sau taxe suplimentare ascunse.

Trebuie să călătorești în Australia timp de 6 luni? Nicio problemă! Doriți să partajați licențele pe serverul companiei dvs. în diferite regiuni? Cu licențele CAD flexibile ale BricsCAD, puteți!

BricsCAD oferă licențe CAD flexibile

Să vorbim mai mult despre tipurile de licente disponibile de la TOPOCOM:

Licențiere în rețea

Mai mulți utilizatori pot accesa BricsCAD intr-o rețea de locală ( LAN ) folosind o licență BricsCAD Network. Numărul de licențe de rețea disponibile definește numărul de utilizatori care pot utiliza software-ul oricând, in acelasi timp. Licențele de rețea pot funcționa și în regiuni - o rețea cu o suprafață largă - lucru pe care mulți dintre concurenții noștri nu îl oferă.

Rețea perpetuă sau închiriere

Opțiunea de licență de rețea este disponibilă cu licență permanentă sau închiriere. Licențele de rețea sunt disponibile și cu licența noastră academică gratuită.

Instalari multiple

Oh, și apropo ... folosiți un laptop și un alt calculator desktop? Licența dvs. cu un singur utilizator BricsCAD poate fi instalată pe ambele echipamente. Amintiți-vă doar că o persoană poate utiliza acea licență, pe un computer, simultan. Ideea este că puteți avea licența BricsCAD disponibilă atat la birou cat și pe drum (acasa) - ușor și simplu.

Publicat in data de 30 Aug 2019 | Distribuie articolul pe: