Noutati topocom

Intrebari frecvente despre BricsCAD

Întrebări frecvente

Perioada de testare gratuită a BricsCAD® a expirat. Ce trebuie să fac pentru a cumpăra BricsCAD®? Perioada de testare gratuită a BricsCAD îți oferă acces complet la BricsCAD Ultimate pentru o perioadă de 30 de zile. Asta înseamnă că toate caracteristicile BricsCAD Shape, Classic, Pro, Platinum, BIM și Mechanical pot fi folosite gratuit de către tine. După treizeci de zile, perioada de testare expiră și va funcționa în continuare BricsCAD Shape, produsul nostru gratuit de modelare. Cum să achiziționezi BricsCAD și să-l deții într-un mod complet? Cumpără o licență, relansează produsul de testare, introdu cheia în License Manager, iar instalarea de testare va fi activată ca fiind produs comercial. Nimic mai simplu. Nu va mai fi nevoie să dezinstalați și să reinstalați produsul.

Ce înseamnă licența „perpetua”? O licență BricsCAD îți oferă acces pe viață la software-ul BricsCAD fără taxe lunare sau anuale. Cheia de activare a produsului îi conferă utilizatorului folosirea unei versiuni specifice de BricsCAD atât timp cât computerul și/sau sistemul de operare al acestuia o acceptă.

Ce este o licență de BricsCAD® Network License? O licență de rețea permite multor utilizatori din aceeași rețea TCP/IP să acceseze un pool partajat de licențe de produs. BricsCAD utilizează Reprise NLM (Network License Manager). Este instalat pe un server central și controlează distribuția pool-ului de licențe.

Ce este o licență de BricsCAD® Volume License? O licență de volum este o cheie de licență unică si care este autorizată să fie folosită pe mai multe calculatoare independente. Licențele de volum sunt concepute pentru a ajuta administratorii CAD și IT să implementeze BricsCAD pe un număr mare de computere care pot sau nu să se afle în aceeași rețea.

Pot obține o licență academică gratuită ca student sau profesor? Studenții, instructorii și școlile pot solicita gratuit o licență de un an a produsului BricsCAD Ultimate. Studenții își pot reînnoi licențele gratuite atât timp cât sunt înscriși într-un program academic acreditat.

Publicat in data de 11 Oct 2020 | Distribuie articolul pe: