Noutati topocom

Deschiderea unui fisier DWG străin: mesaj de eroare AutoCAD

Când doriti sa deschideți un fișier .dwg care a fost salvat cu un program care nu a fost dezvoltat de Autodesk®, cum ar fi BricsCAD®, este posibil să primiți următorul mesaj de eroare: “Open – Foreign DWG File | This DWG file was saved by an application that was not developed or licensed by Autodesk. What do you want to do?”

Citiți mai departe pentru a afla de ce se apare acest mesaj și ce ar trebui să faceți în continuare.

Mai pot deschide fișierul meu .dwg în AutoCAD®?

Deși acest lucru poate părea ingrijorator, nu vă faceți griji. Dvs. și clienții dvs. puteți să deschideți aceste fișiere .dwg în AutoCAD®, chiar dacă au fost salvate cu programe CAD alternative, cum ar fi BricsCAD®.

Dacă realizati desene .dwg cu aplicatii CAD din afara programelor Autodesk®, este o idee bună să instiintati persoanele când le trimiteți un fișier, astfel încât acestea să nu intre în panică atunci când li se va returna mesajul de eroare.

Ce e de facut in continuare?

Când apare mesajul de eroare faceți clic pe “Continue opening DWG file”.

Pentru a opri afișarea din nou a casetei de dialog in viitor, bifați opțiunea “Always open DWG files regardless of origin”.

open foreign dwg file bricscad TOPOCOM 1.png

După deschiderea fișierului, linia de comandă va afișa acest mesaj: “Non Autodesk DWG. This DWG file was saved by a software application that was not developed or licensed by Autodesk. Autodesk cannot guarantee the application compatibility or integrity of this file.”

eroare promp comanda autocad TOPOCOM.png

Din nou, nu este nevoie să intrați în panică. Este doar un mesaj informativ.

De ce apare mesajul de eroare “Foreign DWG File”?

Acest mesaj de eroare se afișează din cauza variabilei de sistem AutoCAD® DWGCHECK.

Caseta de dialog vă oferă pur și simplu informații și este afișata doar în cazul în care Autodesk® nu poate suporta fișierul. Totuși, veți afla că AutoCAD® poate suporta în mod normal fișierele BricsCAD® fără probleme. Dacă nu ne credeți, va invitam sa testati singuri BricsCAD®!

Dacă in continuare nu sunteți încă sigur, consultați acest articol util al Cadalyst despre siguranta desenelor dwg.

Cum să deschideți fișierele DWG fără efort?

Vestea bună este că BricsCAD® nu vă arată un mesaj de eroare atunci când deschideți un fișier .dwg, indiferent de aplicația pe care ați folosit-o pentru a salva desenul. Asta pentru că BricsCAD® este extrem de compatibil si versatil. De fapt, suntem atât de încrezători în compatibilitatea aplicatiei cu alte formate de fisiere încât vă îndemnăm să incercati si dvs. BricsCAD®!

  1. Descărcați aplicatia trial BricsCAD Ultimate de aici care include BIM, Mechanical si Platinum.
  2. Deschideți desenele dvs. .dwg.
  3. Folositi gratuit timp de 30 zile TOATE functiile aplicatiei si vedeti cum va poate ajuta si schimba activitatea dvs. in bine.

Publicat in data de 30 Jul 2020 | Distribuie articolul pe: