Noutati topocom

Conversia între PDF și .dwg în BricsCAD

Importă vectori, imagini și text editabil direct din orice document PDF. Importați, editați, urmăriți și convertiți documente PDF în .dwg sau exportați desenele .dwg în format PDF și împărtășiți-le altora. Este ușor cu BricsCAD.

Sugestie: Dacă aveți probleme cu rezoluția importului, utilizați comanda RE (REGEN) pentru a regenera fereastra de vizualizare curentă.

Ce este destul de interesant despre utilizarea unui PDF ca substrat este că este mult mai interactiv decât o imagine de fișier raster. Punctele de fixare rămân active, ceea ce înseamnă că le puteți utiliza pentru a schimba rapid. Utilizați comanda PDFADJUST pentru a edita substratul PDF. Dacă imaginea este prea strălucitoare, puteți schimba contrastul, puteți decolora și chiar puteți transforma totul în monocrom.

Dacă aveți nevoie doar de o porțiune din PDF, puteți utiliza PDFCLIP pentru a decupa PDF-ul în funcție de dimensiune.

De asemenea, puteți importa direct PDF-ul. Dacă faceți acest vector, liniile sunt convertite automat și, ca atare, sunt complet editate. Este posibil chiar să importați text complet editabil și să setați umpleri solide pentru a converti automat la trape. Odată importate, toate aceste elemente se comportă ca și cum ar fi fost create direct în .dwg!

Puteți controla modul în care este importat un PDF în secțiunea Opțiuni program – Fișiere – Import – PDFImport pentru setări. Dacă PDF-ul nu a fost importat așa cum v-ați așteptat, va recomandam să vă verificați setările.

Există o mulțime de opțiuni, dar poate cel mai util este layerul unu. Puteți alege să păstrați layerele PDF (cu numele actual) [0]. Importă elemente diferite; imagini, text, etc pe diferite layere [1] sau importați întregul PDF pe layerul curent [2].

Exportați în PDF Dacă realizati desene CAD în format .dwg, este posibil să doriți să salvați documentul în format PDF, astfel încât să îl puteți partaja cu alte persoane care nu au BricsCAD.

Exemplu de calitate a exportului unui document PDF creat în BricsCAD

Accesați Fișiere -> Export PDF. BricsCAD va exporta automat vizualizarea curentă ca un PDF, inclusiv stilul vizual actual. Asta înseamnă că, dacă aveți în prezent selectat 2D wireframe, liniile sunt complet editabile în vectori de software cum ar fi Adobe Illustrator!

Aveți, de asemenea, opțiunea de a transforma desenele de aspect în format PDF folosind aceeași comandă. Citiți mai multe despre crearea vederilor 2D aici.

Doriți să încercați BricsCAD? Ușor de încercat, ușor de cumpărat, ușor de înțeles. Acesta e BricsCAD. Încercați toate produsele noastre, gratuit timp de 30 de zile la www.topo.com.ro . Libertatea de alegere, plus licențe perpetue (permanente) care funcționează in toate limbile, inclusiv limba romana. Veți iubi ceea ce am creat pentru dvs. cu BricsCAD.

Disclaimer: Toate mărcile comerciale și numele produselor menționate în această postare sunt mărci comerciale sau mărci de servicii ale companiilor respective.

Publicat in data de 26 Aug 2019 | Distribuie articolul pe: