Noutati topocom

Care BricsCAD este potrivit pentru activitatea ta?

„Care BricsCAD este potrivit pentru compania noastră?”

Am primit această întrebare foarte des, așa că mi se pare potrivit să o facem parte din seria noastră de subiecte pentru blog. În primul rând, dacă aveți nevoie de o introducere rapidă a produselor noastre, urmăriți videoclipul scurt de mai jos:

Înțelegerea versiunilor de BricsCAD

Trebuie luat în considerare faptul ca exista mai multe versiuni ale BricsCAD, deci să le definim pe scurt:

BricsCAD® Shape

Un instrument GRATUIT de modelare 3D care vă permite să creați modele conceptuale arhitecturale ușor și precis. Deoarece totul este modelat la o exactitate vectorială completă și menținut în format .dwg, toată munca dvs. se deplasează fără efort în fluxurile de lucru CAD și BIM. Nu este niciodată nevoie să reîncepeți sau să convertiti formate de fișiere.

BricsCAD® Classic

Software 2D familiar, puternic, cu funcționalitate 3D de bază, asemanator cu programul CAD lider de piata „lite”, dar cu suport complet de personalizare LISP. BricsCAD Classic, la fel ca toate edițiile BricsCAD, vine cu modeulul BLADE integrat - mediul de dezvoltare avansat BricsCAD LISP.

BricsCAD® Pro

Contine tot ce se gaseste in versiunea Classic plus o modelare directă avansată pentru 3D, instrumente de productivitate îmbunătățite precum recunoașterea automată a blocurilor (Blockify) și randarea cu diverse materiale / lightning.

BricsCAD® Platinum

Tot ce gasesti in versiunea Classic și Pro plus caracteristici de modelare solide deformabile, un catalog imens de componente parametrice, parametrizare automată 3D (PARAMETRIZE) și compararea instantanee a modelelor 3D într-o singură fereastră.

După cum puteți vedea, există trei ediții ale BricsCAD cu diferite niveluri de instrumente de modelare și randare 3D. Puteți cumpăra versiunea BricsCAD care contine caracteristicile de care aveți nevoie. Dacă faceți doar CAD 2D, dar doriți să utilizați rutine LISP personalizate, atunci BricsCAD Classic se va potrivi bine nevoilor dvs. Dacă aveți nevoie pentru a crea modele 3D parametrice și doriți să le randati pentru vizualizare, BricsCAD Platinum va fi ediția dorită. Și, în sfârșit, dacă doriți să obțineți aceeași funcționalitate a aceluiași program CAD popular, plus suport avansat multi-threading / multi-procesor și instrumente puternice bazate pe machine learning, atunci BricsCAD Pro este ideal.

BricsCAD® BIM

Un flux de lucru BIM mai bun, care menține exactitatea vectoriala, totul în DWG și 100% IFC interoperabil. BricsCAD BIM utilizează fluxuri de lucru bazate pe AI pentru a clasifica automat obiectele BIM și PROPAGATE geometria în întregul model. BricsCAD BIM oferă un nivel constant de control al dezvoltării (LOD), care nu are egal în industrie momentan.

BricsCAD® Mechanical

Un modelator de piese / asamblare puternic, fără cusur și rapid, cu instrumente de proiectare avansate. BricsCAD Mechanical oferă o lista configurabilă a capabilităților materialelor folosite, animații inteligente de explodare / asamblare și cinematică de asamblare. Și, cum ar fi BricsCAD BIM, BricsCAD Mechanical funcționează într-un mod familiar.

Înțelegerea tipurilor de licență

Spre deosebire de instrumentele CAD cu abonament, BricsCAD acceptă o varietate de tipuri de licență. Acest lucru permite companiei dvs. să aleagă intre mixul de licențe care să aibă cel mai mult sens (și care oferă cea mai bună structurare de costuri) pentru nevoile dvs. Iată câteva definiții scurte pentru fiecare tip de licență BricsCAD:

Licenta single (perpetua)

O licență permanentă care nu expiră - continuă să funcționeze atâta timp cât hardware-ul și sistemul de operare o acceptă. Puteți instala, de asemenea, o licență perpetuă BricsCAD atat pe un desktop cat și pe un laptop. Sau, acasa si la serviciu. Doar sa nu le folosiți în același timp și totul este perfect.

Licenta de Rețea perpetuă

O licență care permite, de asemenea, partajarea între orice număr de utilizatori de rețea, prin intermediul unui manager de licențe instalat pe server.

All-In Maintenance

Un contract de asistență anual care vă asigură că aveți întotdeauna cele mai recente versiuni ale BricsCAD și beneficiati de acces la asistență tehnică prioritară bazată pe e-mail.

Abonament

Un contract de închiriere anual cu costuri reduse pentru licențe temporare care nu necesită cheltuieli la fel ca si pentru licențele perpetue. Acestea sunt ideale in cazul in care aveti lucrari de tip proiect, punctual.

Versiuni in limbi diferite

Indiferent de tipul de licență pe care îl alegeți, licența vă dă dreptul la orice versiune lingvistică a BricsCAD. Pur și simplu descărcați versiunea de limbă corespunzătoare pentru nevoile dvs. și instalați - aceeași cheie de licență va funcționa pentru toate versiunile de limbă.

Cuvântul cheie în înțelegerea opțiunilor de licențiere BricsCAD este „alegere”. Este alegerea dvs. pentru care produs, tip de licență și limbă vi se potrivește cel mai bine.

Încercați BricsCAD pe cont propriu, gratuit timp de 30 de zile și vedeți ce vă place cel mai mult in utilizarea BricsCAD®. Și dacă aveți întrebări, vă rog să-mi trimiteți un e-mail la office@topo.com.ro

Spor la creativitate!

Publicat in data de 10 Mar 2020 | Distribuie articolul pe: