Noutati topocom

Bine ați venit la BricsCAD® BIM V20

Acum, la cea de-a cincea versiune, software-ul BricsCAD® BIM V20 se îmbunătățește semnificativ pe fluxul nostru de lucru conceptual-documentat, pentru a crea modele CAD BIM exacte într-un timp record. Cu posibilitatea de a crește continuu nivelul de dezvoltare (LOD), BricsCAD® BIM vă permite să începeți în 3D și să rămâneți în 3D pe tot parcursul procesului de proiectare. Apoi, puteți folosi instrumentele de adnotare de clasă mondială ale BricsCAD pentru a face modificari scurte la documentația de construcție și fabricație.

BIMSTAIR și AUTOMATCH

BricsCAD® BIM V20 introduce multe fluxuri de lucru noi, care economisesc timp, care pot automatiza și accelera LOD constant în BIM. Noul generator de scări parametrice BIMSTAIR ajută la crearea machetei scărilor detaliate. Instrumentul AUTOMATCH vă permite să copiați compoziții și detalii pe întregul dvs. BIM, automat.

BricsCAD BIM V20-4.PNG

The Grasshopper Connection

Pe măsură ce trecerea de la „BIM ca instrument de captare a proiectării” la „BIM ca instrument de proiectare” se accelerează, trecerea la proiectarea algoritmică continuă. Suntem mândri să anunțăm integrarea totala a modelului Rhino 3D al lui Robert McNeel & Associates în BricsCAD® BIM V20, care include o conexiune bidirecțională la sistemul lor de proiectare algoritmică Grasshopper. Conexiunea BricsCAD® BIM / Grasshopper este disponibilă gratuit în magazinul online al Rhino Inside GitHub. Această conexiune permite întreaga gamă de programe de aplicații create pentru Rhino - peste 500n- să lucreze de astăzi impreuna cu BricsCAD® BIM.

BricsCAD BIM V20-1.PNG

Panou BCF și suport pentru IFC 4.0

Ca membru activ al organizației buildingSMART, Bricsys a integrat un panou format BIM Collaboration Format (BCF) în BricsCAD® BIM V20. Panoul comunică informații textuale, capturi de ecran și multe altele pe stratul de model IFC pentru a ajuta echipele de proiectare să colaboreze în toate fazele de proiectare și documentare ale unui proiect. Panoul BCF se bazează pe standardul Open BIM Collaboration Format. De asemenea, în BricsCAD® BIM V20, formatul de bază de bază a fost îmbunătățit pentru a suporta complet standardul IFC 4.0 pentru import și export de date și geometrie.

Descarca si testează cel mai bun software BIM la un pret pe masura de la https://www.topo.com.ro/aplicatii-topografie/bricscad

Poti alege intre licența permanenta sau abonamente care funcționează inclusiv in limba romana.

Welcome-to-BricsCAD®-BIM-V20-1.png

Publicat in data de 01 Nov 2019 | Distribuie articolul pe: