Noutati topocom

AutoCAD vs BricsCAD: Avantaje Licență

AutoCAD vs. BricsCAD: Ce Licență Să Aleg?

Atunci când alegi aplicația perfectă pentru activitatea ta profesională, e bine să ții cont de toate aspectele aferente acesteia. AutoCAD și BricsCAD sunt două dintre cele mai populare aplicații CAD (Computer Aided Design). Unul din factorii care diferențiază cele două aplicații software este reprezentat de tipurile de licențe disponibile. Pentru ca tu să iei decizia corectă, ți-am pregătit un articol detaliat cu tot ce trebuie să știi despre licența AutoCAD vs BricsCAD.

lucrul in bricscad topocom CAD.jpg

Licență AutoCAD 2021

AutoCAD este unul din cele mai populare aplicații de proiectare asistată de calculator. Acesta a fost lansat în luna decembrie a anului 1982, de către compania AutoDesk, iar de-a lungul anilor, aplicația a primit numeroase îmbunătățiri. Odată cu actualizările oferite, s-a schimbat radical și politica de licențiere a aplicației.

Până acum câțiva ani, utilizatorii puteau cumpăra o licență permanentă (numită generic AutoCAD lifetime license). Odată cu introducerea noii politici de licențiere, opțiunile disponibile s-au schimbat radical. A fost eliminată noțiunea de licență AutoCAD pe viață și introduse 3 pachete distincte. Licența AutoCAD este disponibilă pe o perioadă de 1 lună, 1 an sau 3 ani.

Pentru lista completă de prețuri, precum și alte informații adiționale, îți recomandăm să arunci o privire pe site-ul oficial AutoDesk sau să faci click pe link-ul următor: preț licență AutoCAD 2021.

Licență BricsCAD 2021

BricsCAD este o aplicație CAD foarte cunoscută și totodată populară în rândul celor ce lucrează în numeroase domenii precum proiectare, design industrial sau inginerie. Aceasta a fost lansată de către BricSys, iar utilizatorii acesteia se bucură de îmbunătățiri constante ale interfeței.

Spre deosebire de AutoCAD, BricsCAD oferă atât abonamente cu durată limitată, cât și opțiunea de licență perpetuă. Aceasta din urmă îți permite să plătești o dată și să te bucuri de aplicație pe o durată nelimitată. Achiziționarea unei astfel de licențe este foarte avantajoasă pentru cei care își doresc o aplicație stabilă, versatilă și eficientă.

După ce ți-ai cumpărat o licență pe viață pentru BricsCAD poți aștepta liniștit lansarea următoarei versiuni de software. Partea bună este că trebuie să plătești doar actualizarea de la o versiune la alta. Așadar, costurile de ansamblu sunt mult mai mici decât dacă ai plăti un abonament cu durată determinată.

Pentru a afla prețul exact, intră acum în secțiunea Prețuri Aplicații a platformei TopoCOM sau apasă pe link-ul următor: preț licență BricsCAD 2021.

BricsCAD vs. AutoCAD

Cele două aplicații servesc aceluiași scop, deși au caracteristici diferite. În funcție de nevoile profesiei tale, va trebui să faci o alegere înțeleaptă. Principalul avantaj al BricsCAD constă în flexibilitatea conferită de aplicație. Așadar, odată ce ai achiziționat una din licențele disponibile, o poți folosi pe orice dispozitiv dorești: fie că e vorba de computerul de la birou sau de laptopul de acasă. Totodată, BricsCAD îți pune la dispoziție și aplicații terțe foarte bine optimizate care să te ajute să minimizezi efortul depus.

Concluzie: Licența CAD Potrivită Pentru Tine

Acum că ai la dispoziție toate informațiile, e timpul să iei o decizie: AutoCAD sau BricsCAD. Dacă vrei să afli mai multe despre cele două aplicații consacrate, îți recomandăm să arunci o privire pe blogul nostru. Ai acolo o mulțime de articole interesante și folositoare despre domeniul CAD.

Publicat in data de 16 Jan 2021 | Distribuie articolul pe: