Noutati topocom

Întrebări frecvente referitoare la licentele BricsCAD

Ce oferă versiunea de încercare gratuită BricsCAD?

Perioada de încercare gratuită timp de 30 de zile vă oferă acces complet la versiunea BricsCAD Ultimate. Asta înseamnă că toate funcțiile/caracteristicile BricsCAD Shape, Lite, Pro, BIM și Mechanical sunt la dispozitia ta, gratuit. După treizeci de zile, utilizarea este oprită și va rula în continuare sub forma BricsCAD Shape, produsul nostru gratuit de modelare solidă. Shape va rula atâta timp cât computerul și sistemul de operare al calculatorului pe care este instalat îl suportă.

Perioada mea de testare gratuită a BricsCAD a expirat. Ce trebuie să fac pentru a cumpăra BricsCAD?

Achiziționați o licență prin formularul de comanda online sau prin formularul de contact / telefon indicate aici, dupa primirea codului electronic de licenta relansați aplicatia BricsCAD de test și introduceți cheia în License Manager. Acesta vă va activa versiunea trial ca produs comercial cu nivelul de licență corect conform versiunii achizitionate. Nu este nevoie să dezinstalați și să reinstalați vreodată.

De ce ar trebui să iau în considerare achizitia de BricsCAD cu mentenanță?

Mentenanță BricsCAD este cea mai puțin costisitoare modalitate de a vă menține actualizate licențele permanente BricsCAD. Aceasta particularitate vă asigură că aveți întotdeauna cele mai recente caracteristici și funcționalități. Clienții cu BricsCAD Maintenance beneficiază de asistență prioritară pentru produse și toate actualizările - majore și minore - pentru o taxă anuală redusă.

Ce se întâmplă dacă nu îmi reînnoiesc contractul de mentenanță?

Dacă, din orice motiv, nu vă reînnoiți contractul de întreținere la sfârșitul perioadei, versiunea dvs. actuală BricsCAD va continua să ruleze atât timp cât computerul și / sau sistemul de operare îl acceptă. Dacă decideți că doriți să faceți upgrade licențelor care nu sunt în întreținere, conectați-vă la contul dvs. BricsCAD și verificați opțiunile de upgrade.

Am o versiune mai veche de BricsCAD. Cum îmi pot actualiza licența?

Accesați bricsys.com, conectați-vă la contul dvs. Bricsys și navigați la sectiunea „Licențele dvs.”. Acolo veți vedea ce licență dețineți și opțiunile de upgrade.

Ce este o licență de rețea BricsCAD?

O licență de rețea permite mai multor utilizatori din aceeași rețea TCP / IP să acceseze un pool partajat de licențe BricsCAD. BricsCAD folosește Reprise NLM (Network License Manager), pe care îl instalați pe un server central din sediul dvs. Managerul de licențe de rețea controlează distribuția pool-ului de licențe. Licențierea în rețea este disponibilă la un cost suplimentar pe licență. De asemenea, este necesar ca produsul licențiat în rețea să fie folosit cu BricsCAD Maintenance.

Ce este o licență de volum BricsCAD?

O licență de volum este o cheie de licență unică și care este autorizată să fie utilizată pe mai multe computere independente. Licențele de volum sunt concepute pentru a ajuta administratorii CAD și IT să implementeze BricsCAD pe un număr mare de computere care pot sau nu să fie în aceeași rețea. O licență de volum nu este disponibilă public în magazinul online. Dacă sunteți interesat de acordarea de licențe de volum, contactați-ne prin formularul de contact.

Cheile de licență diferă în funcție de limbă, locație sau sistem de operare?

Nu, cheile de licență funcționează pentru BricsCAD în toate versiunile lingvistice și pentru orice sistem de operare acceptat (Windows, macOS sau Linux).

Pot folosi cheia de licență BricsCAD pe două calculatoare?

Da, dacă dețineți o licență BricsCAD pentru un singur utilizator, o puteți instala pe două calculatoare diferite (de exemplu, computerul desktop la locul de muncă și pe laptopul de acasă). Vă rugăm să rețineți: această opțiune de instalare duală nu se aplică licențelor de volum sau de rețea fără permisiunea expresă a Bricsys NV.

Ce inseamna licență „perpetuă”?

O licență BricsCAD oferă acces pe viață la software-ul BricsCAD fără taxe lunare sau anuale. Cheia de activare a produsului își autorizează proprietarul să utilizeze o versiune specifică a BricsCAD atât timp cât computerul și / sau sistemul de operare al acestuia o acceptă.

Pot obține o licență academică gratuită ca student sau profesor?

Elevii, profesorii și școlile pot solicita gratuit o licență pentru 1 an de zile a versiunii BricsCAD Ultimate. Studenții își pot reînnoi licențele gratuite atât timp cât sunt înscriși într-un program academic acreditat. [Mai multe informații] (https://www.bricsys.com/students)

Publicat in data de 28 Jan 2021 | Distribuie articolul pe: