Noutati topocom

BricsCAD® V20: ultimul flux de lucru în materie de CAD

Prezentarea celei mai recente versiuni a liderului global în soluții de fișiere .dwg bazate pe Proiectarea Asistată de Calculator (CAD).

Descărcați-l gratuit pentru 30 de zile de pe www.topo.com.ro

Îmbunătățit cu noi instrumente de productivitate și fluxuri de lucru bazate pe inteligență artificială, BricsCAD® V20 oferă ultimul flux de lucru pentru proiectarea generală, proiectarea mecanică și BIM (Building Information Modeling). Servirea mai multor piețe verticale printr-o platformă de cea mai bună calitate, bazată pe fișiere .dwg, este ceea ce face ca BricsCAD® să exceleze. Viteza noastră de dezvoltare vă aduce o ofertă valoroasă care nu poate fi de refuzat în industria software CAD. BricsCAD® este rapid, familiar și futuristic - toate în același timp. Cu performanțe de înaltă clasă, instrumente pe care le cunoașteți deja și datorită puterii învățării automate, BricsCAD® oferă tot ceea ce aveți nevoie la un cost mai mic decât vă puteți imagina.

"Am relaționat cu utilizatori de CAD de pe tot globul pentru a afla care sunt cele mai importante lucruri pentru utilizatori precum dvs. într-o aplicație CAD. De la o interfață modernă la instrumente inteligente de productivitate, BricsCAD® V20 este conceput pentru a vă ajuta să lucrați mai rapid și mai inteligent, nu mai greu!" - Heidi Hewett, Product Owner la BricsCAD®

Interfață Dark, Panouri Expansibile, fila Start

Ați cerut asta - și v-am oferit acest lucru. În BricsCAD® V20, puteți comuta între interfața de utilizator clasică și noua interfață Dark cu un singur click. Panourile noi expansibile, spațiile de lucru consistente și familiare și noua filă Start a BricsCAD vor accelera sarcinile de proiectare.

BricsCAD-Dark-light-theme-splitscreen.png

Instrumente de Productivitate

Instrumente noi și îmbunătățite de productivitate, cum ar fi Copy Guided și Blockify, profită de evoluțiile de vârf ale inteligenței artificiale și învățării automate pentru a automatiza sarcini repetitive, în mai multe etape, precum copierea geometriei și transformarea entităților în blocuri.

Noi instrumente de modelare construcții

Beneficiind de expertiza noastră în domeniul geometriei, BricsCAD® V20 oferă fluxuri de lucru extinse de modelare pentru crearea și editarea suprafețelor TIN, gradarea și alinierea. Acum, puteți crea, vizualiza și analiza modele de construcții civile în timp real, cu performanțe excelente și acuratețe CAD. Cel mai bun dintre toate? Nu este nevoie de activatori de obiect pentru a vizualiza și analiza geometria construcției civile. Iar această nouă funcționalitate este susținută de un API consistent și bine făcut care va permite partenerilor Bricsys Collective să construiască instrumente puternice de analiză pentru proiectarea modelelor de inginerie civile.

"Noile funcții AI și caracteristicile legate de construcțiile civile redefinesc ceea ce este posibil în CAD-ul bazat pe DWG, la un preț care va face clienții noștri să zâmbească. Continuăm să oferim clienților noștri o alegere reală cu modelul de licență - Abonare sau Perpetuu, este alegerea dvs." - Robert Green, Director de Implementare la Bricsys.

Panoul Bricsys 24/7®

Aducem puterea colaborării Bricsys 24/7® în familia de produse BricsCAD® V20. Integrat pe deplin în BricsCAD® V20, Bricsys 24/7 combină stocarea în cloud cu capacitățile desktop ale Proiectării Asistate de Calculator (CAD), pentru a eficientiza și îmbunătăți colaborarea dintre membrii echipei de proiectare.

bricsys 247 topocom bricscad.PNG

Interfața de utilizare a aplicației web nu a fost doar reconcepută, ci și reproiectată de la început, folosind cele mai noi tehnologii, făcând întregul produs mult mai rapid și mai ușor de utilizat. În V20, introducem o aplicație nativă 24/7 pentru dispozitivele iOS și Android. Cu o legătură directă cu echipa de proiectare oriunde te-ai afla, poți să te uiți mai repede prin inspecțiile și urmăririle pe site într-un timp record. Iar cel mai bun lucru este că noile caracteristici gratuite ale lui Bricsys 24/7® și stocarea în cloud sunt introduse la toți clienții BricsCAD® Maintenance fără niciun cost în plus. Bricsys 24/7® este Mediul nostru Comun de Date (CDE - Common Data Environment) bazat pe SaaS. Este folosit pentru a gestiona zilnic documente, rutări și comunicații pentru construcții la scară largă și produse de construcții. Folosit de peste un deceniu, cu sute de mii de utilizatori din regiunea Benelux a Europei, Bricsys 24/7 este un CDE dincolo de comparație.

"Simt că am făcut un salt major în reproiectarea 24/7. Am păstrat lucrurile simple și intuitive asigurându-ne, în același timp, că utilizatorii noștri dispun de flexibilitatea de care au nevoie. Promitem lucruri bune pe viitor și sunt fericit să anunț că avem o adevărată soluție de colaborare de oferit clienților noștri." - Frederik Van Hoyweghen, Product Owner la Bricsys 24/7®.

Publicat in data de 17 Nov 2019 | Distribuie articolul pe: